Bydło rasy charolaise - opis, charakterystyka i walory mięsne

Byk rasy charolaise

Rasa charolaise
Byk rasy charolaise
Bydło rasy charolaise
Krowa charolaise

Komentarzy (2)

  1. Piotr

    Gdy byłem we Francji to zostałem poczęstowany stekiem z mięsa tej rasy. Muszę przyznać, że smakował świetnie. Nie wiem, czy to kwestia mięsa, czy przyrządzenia ale to delicje.

    • kamil

      Moim zdaniem zdecydowanie lepiej smakują steki z bydła Angus. Mięso tej rasy smakuje, jakby specjalnie zostało stworzone do robienia steków. Spróbuj a sam się przekonasz.

Rynek Rolny to pierwszy profesjonalny branżowy portal rolniczy z giełdą rolną. Darmowe ogłoszenia rolnicze i aktualne ceny produktów rolnych. Sprzedawaj i Kupuj z nami!

Sulejkowska 56/58 lok 215
04-157 Warszawa, Polska

Email: kontakt [małpa] rynek-rolny.pl

Newsletter

Fundusze Europejskie – dla rozwoju innowacyjnej gospodarki