Bydło rasy simental - opis, charakterystyka i zalety
Home
|
Hodowla
|
Bydło
|
Bydło mięsne
|
Bydło rasy charolaise - opis, charakterystyka i walory mięsne
Bydło rasy charolaise - opis, charakterystyka i walory mięsne
Krowa charolaise
Zobacz także
-
-
20941 , 4 , 0 , 0 Bydło angus – to z niego pozyskuje się najlepszej jakości wołowinę!
-
11345 , 1 , 0 , 0 Hodowla bydła mięsnego – żywienie, rozpłód i efektywne utrzymanie
-
10802 , 0 , 0 , 0 Bydło hereford – ceniona, angielska rasa bydła mięsnego
Komentarzy (2)
Piotr
Dodano: 2015-08-03 14:04:25Gdy byłem we Francji to zostałem poczęstowany stekiem z mięsa tej rasy. Muszę przyznać, że smakował świetnie. Nie wiem, czy to kwestia mięsa, czy przyrządzenia ale to delicje.
kamil
Dodano: 2015-08-03 14:09:00Moim zdaniem zdecydowanie lepiej smakują steki z bydła Angus. Mięso tej rasy smakuje, jakby specjalnie zostało stworzone do robienia steków. Spróbuj a sam się przekonasz.